Gas Natural Vehicular

Home Gas Natural Vehicular

La Gasinera Petrem de Gas Natural Vehicular
permet repostar GNC

L’ estació de servei Petrem Figueres Sud de Gas Natural Vehicular es troba al carrer Corral Roig s / n, a Santa Llogaia d’Àlguema, Girona, molt a prop de la sortida 4 de l’autopista AP-7, de la carretera N-2A i de la N-2, carretera radial que uneix Madrid i el pas fronterer de La Jonquera, passant per poblacions com Alcalá de Henares, Guadalajara, Saragossa, Lleida, Barcelona i Girona.

El projecte ha estat possible gràcies a l’aposta pel gas natural liquat i el gas natural comprimit. L’estació de servei compta amb un dipòsit vertical de 98m3 i disposa de 2 dispensadors de GNL d’una sola mànega, per al subministrament a camions i vehicles de gran tonatge , i dos dispensadors de GNC de doble mànega, per al subministrament a turismes, vehicles lleugers i camions. Cal destacar que el disseny afavoreix una òptima expansió de la gasinera, permetent un màxim de 4 dispensadors per a repostar gas natural liquat (2 dobles + 2 simples) i un màxim de 6 dispensadors per repostar gas natural comprimit (4 dobles + 2 simples). Actualment, Petrem Trucks Figueres Sud està considerada com l’estació per a camions més gran d’Europa respecte a posicions de subministrament, amb 30 carrils per dur a terme subministraments simultanis de Gasoil A, Gasoill B i Adblue.

La gasinera Petrem Figueres Sud està oberta les 24 hores del dia durant tot l’any i l’accés és lliure per a tots els seus clients, podent pagar en efectiu o amb qualsevol targeta de crèdit i/o dèbit. Alhora, també ofereix altres serveis com bugaderia, supermercat, aparcament per pausa gratuït, dutxes, etc.

La nova instal·lació de Petrem permetrà als seus clients gaudir de tots els beneficis mediambientals i econòmics de l’ús de gas natural liquat i gas natural comprimit. El GNC i el GNL són combustibles nets, respectuosos amb el medi ambient i que redueixen l’impacte mediambiental, gràcies a la reducció d’emissions de CO2, òxids de nitrogen i partícules fines.