Gas Natural Vehicular

Home Gas Natural Vehicular

La Nova Gasinera Petrem de Gas Natural Vehicular
permet repostar GNC-GNL

La nova estació de servei Petrem Figueres Sud de Gas Natural Vehicular es troba al carrer Corral Roig s / n, a Santa Llogaia d’Àlguema, Girona, molt a prop de la sortida 4 de l’autopista AP-7, de la carretera N-2A i de la N-2, carretera radial que uneix Madrid i el pas fronterer de La Jonquera, passant per poblacions com Alcalá de Henares, Guadalajara, Saragossa, Lleida, Barcelona i Girona.

El projecte ha estat possible gràcies a l’aposta pel gas natural liquat i el gas natural comprimit. L’estació de servei compta amb un dipòsit vertical de 98m3 i disposa de 2 dispensadors de GNL d’una sola mànega, per al subministrament a camions i vehicles de gran tonatge , i dos dispensadors de GNC de doble mànega, per al subministrament a turismes, vehicles lleugers i camions. Cal destacar que el disseny afavoreix una òptima expansió de la gasinera, permetent un màxim de 4 dispensadors per a repostar gas natural liquat (2 dobles + 2 simples) i un màxim de 6 dispensadors per repostar gas natural comprimit (4 dobles + 2 simples). Actualment, Petrem Trucks Figueres Sud està considerada com l’estació per a camions més gran d’Europa respecte a posicions de subministrament, amb 30 carrils per dur a terme subministraments simultanis de Gasoil A, Gasoill B i Adblue.

La gasinera Petrem Figueres Sud està oberta les 24 hores del dia durant tot l’any i l’accés és lliure per a tots els seus clients, podent pagar en efectiu o amb qualsevol targeta de crèdit i/o dèbit. Alhora, també ofereix altres serveis com bugaderia, supermercat, aparcament per pausa gratuït, dutxes, etc.

La nova instal·lació de Petrem permetrà als seus clients gaudir de tots els beneficis mediambientals i econòmics de l’ús de gas natural liquat i gas natural comprimit. El GNC i el GNL són combustibles nets, respectuosos amb el medi ambient i que redueixen l’impacte mediambiental, gràcies a la reducció d’emissions de CO2, òxids de nitrogen i partícules fines.