Qui som

Home Qui som

Qui som

PETREM DISTRIBUCIÓ, S.A., és una companyia constituïda l’any 1992 com a resultat de l’absorció d’anteriors companyies familiars que des de l’any 1967 ja tenien per objecte social el comerç de carburants, combustibles i lubricants.

A conseqüència d’una constant política de modernització i autoabastiment de mitjans, PETREM compta amb una important flota de vehicles i mitjans de transport propis que li permeten, en tot moment, efectuar els subministraments necessaris des de les terminals portuàries fins als seus clients i a les estacions de servei del seu dipòsit central, emplaçat a Figueres, garantint la seguretat, qualitat i rapidesa en els subministraments i el control del pes i el volum.

Gràcies a la seva infraestructura tècnica i professional, PETREM ha mantingut la seva independència en tots els nivells, de manera que es tracta d’una companyia amb capital cent per cent empordanès. El fet de no estar vinculada a cap petroliera li permet estar en el mercat lliure i aprofitar les condicions i qualitats més avantatjoses dels mercats nacionals i internacionals.