Formes de pagament

Home Formes de pagament

Formes de pagament

Petrem va ser la primera empresa a Espanya en desenvolupar i introduïr les targetes per a la identificació i control informàtic dels subministraments en totes les seves instal·lacions a través de terminals TPV. Cal destacar que, tant la part de soft com la de hard d’aquests terminals, son fabricats per una empresa, ubicada a Barcelona, en la qual Petrem participa.

Targetes Petrem

Targeta destinada a professionals del transport de totes dimensions, empreses de servei i particulars. És una targeta de crèdit amb una periodicitat de facturació i uns descomptes per volums. Es pot utilitzar a totes les Estacions de Servei de la xarxa Petrem les 24 hores, per la compra de carburants, accesoris, botiga, rentat, parking, etc…, limitant segons indiqui cada client.

En aquesta targeta apareix la identificació del client, la matricula del vehicle i disposa de PIN secret de seguretat.

És una targeta per a empreses o particulars que liquiden els subministraments al comptat o amb tarjeta bancària, gaudint d’uns descomptes i podent rebre la factura dels consums realitzats.

Targeta de crèdit destinada als client que puguin consumir Gasoil Bonificat en estacions de servei, ja sigui per a l’ agricultura, calefacció, maquinària autoritzada d’obra pública o camions frigorífics. Es confeccionarà factura amb els seus descomptes. Les Estacions de Servei que tenen aquest servei són PETREM-MOLÍ, PETREM TRUCKS, PETREM SARRIÀ I.

Validació de matrícula

Targetes convencionals